v-cr-se-zacina-prodavat-modem-router-netgear-r7100lg
Novinka V ČR se začíná prodávat modem router Netgear R7100LG

V ČR se začíná prodávat modem router Netgear R7100LG

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 7. 2016 14:00

Novinka kombinuje mobilní připojení LTE kategorie 6 s dvoupásmovou 802.11ac WiFi sítí standardu AC1900. Svým uživatelům tak nabízí bezdrátový přenos dat dosahující teoretické rychlosti až 1,9 Gb/s (600 Mb/s ve 2,4GHz pásmu a 1 300 Mb/s v 5GHz pásmu). Stabilitu signálu a široké pokrytí zajišťují integrované zesilovače společně se třemi externími odnímatelnými anténami.

Reklama

Router R7100LG je vybaven dvoujádrovým procesorem s taktem 1,0 GHz a také řadou funkcí, mezi nimiž nechybí např. QoS či souběžný přenos dat v obou pásmech – ty pomáhají minimalizovat případné výpadky a prodlevy způsobené načítáním dat do vyrovnávací paměti a zajistit tak vysokou spolehlivost připojení. Využívat lze také funkcionality ReadySHARE (zajišťuje bezdrátový přístup a sdílení obsahu uloženého na externím USB disku z jakéhokoli zařízení v domácí síti, či bezdrátový přístup a sdílení USB tiskárny), genie (umožňuje vzdálenou správu routeru a navíc také snadno instalovat, aktualizovat, monitorovat, kontrolovat a opravovat celou domácí síť) a ReadyCLOUD (nabízí osobní a zabezpečený cloudový přístup k USB disku).

Netgear R7100LG samozřejmě poskytuje zabezpečení datových přenosů WPA/WPA2, podporu VPN pro bezpečný přístup do domácí sítě i rodičovskou kontrolu. Snadno lze také nakonfigurovat URL pro vytvoření osobního FTP serveru či oddělený přístup k internetu pro návštěvy a hosty. Novinka rovněž podporuje otevřený firmware v rámci komunity myopenrouter.com.

Univerzální modem router R7100LG je v prodeji za doporučenou koncovou cenu 10 630 Kč s DPH.

V ČR se začíná prodávat modem router Netgear R7100LG
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Netgear

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama