smartphone-honor-holly-brzy-dorazi-do-cr-cena-bude-prijemna
Novinka Smartphone Honor Holly brzy dorazí do ČR. Cena bude příjemná

Smartphone Honor Holly brzy dorazí do ČR. Cena bude příjemná

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 3. 2015 19:30 3

Značka chytrých mobilních telefonů a příslušenství Honor brzy rozšíří portfolio svých smartphonů na českém trhu o přístroj Holly. Pětipalcový model překvapí nízkou cenou, rychlým a úsporným čtyřjádrovým procesorem nebo podporou dvou SIM karet. K dostání bude začátkem dubna.

Reklama

Zevnějšek telefonu Honor Holly se vyznačuje zaoblenými hranami pro pohodlné držení a tenkým profilem. Displej s úhlopříčkou pět palců a rozlišením 1280 × 720 px díky technologii IPS poskytuje široké pozorovací úhly a věrné barevné podání. Fotografie mohou uživatelé pořizovat prostřednictvím 8Mpx foťáku s BSI snímačem a světelností f/2.0.

Honor Holly je poháněn čtyřjádrovým procesorem taktovaným na frekvenci 1,3 GHz, kterému dělá společnost 1 GB operační paměti. Interní paměťové úložiště s kapacitou 16 GB může být dále rozšířeno paměťovými kartami typu microSD až o dalších 32 GB.

Baterie smartphonu nabídne kapacitu 2 000 mAh a dle výrobce dokáže přístroj udržet v chodu až dva dny běžné zátěže, a to i díky zabudovanému systému řízení spotřeby, který prodlužuje výdrž akumulátoru až o dalších 30 %. Zákazníci, kteří využívají více různých tarifů tuzemských operátorů, ocení možnost využití dvou separátních SIM karet (také v režimu Dual Standby).

Pro české zákazníky bude smartphone Honor Holly dostupný od začátku dubna letošního roku za koncovou cenu 3 299 Kč s DPH v prodejních sítích: Alza.cz, Mall.cz, Smarty.cz, Mobil Pohotovost, CZC.cz, Elektro World a Datart.

Smartphone Honor Holly brzy dorazí do ČR. Cena bude příjemná
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama