assassin-s-creed-unity-je-celkem-prusvih
Novinka Assassin's Creed: Unity je celkem průšvih

Assassin's Creed: Unity je celkem průšvih

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

12. 11. 2014 15:00 15

Uvedení akčního RPG Assassin's Creed: Unity je velké zklamání. Hráči, co si hru předobjednali v domnění, že Ubisoftu mohou stran kvality hry věřit, na Steamu už dva dny reportují obrovské bugy a chyby.

Reklama

Propadávání postav skrze podlahy, nenadálé noření do tmy, padání hry, či chybějící oblečení nebo celé končetiny, to je jen zlomek technických problémů, které hráče Assassin's Creed Unity na PC trápí. Zdaleka největším problémem je pak optimalizace hry, kdy i na velice silných sestavách dochází k nenadálým poklesům FPS až na minimální hodnoty a to i po aktualizaci ovladačů grafické karty (které prý byly vydány u příležitosti vydání této hry).

Jak ukazuje video, problémy s propadem FPS hlásí i hráči na nové generaci konzolí. Přitom rovnou můžete zapomenout na 30 FPS, na takovou hodnotu se hra dostane jen zcela výjimečně, v naprosto holých interiérech. Po zbytek doby hodnota klesá i na 22 snímků za sekundu, což s lidským okem pořádně škube. Zajímavé přitom je, že na PlayStation 4, papírově silnější konzoli, běží hra ještě o třídu hůře, nežli na Xbox One. Ať už však hru budete hrát na jakémkoliv přístroji, určitě mi dáte za pravdu, že takovou hru jsme si nepředstavovali. 

Zdroj: Steam

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama