team-group-uvadi-na-trh-sve-prvni-ddr4-pametove-moduly-pro-desktopy-i-servery
Novinka Team Group uvádí na trh své první DDR4 paměťové moduly pro desktopy i servery

Team Group uvádí na trh své první DDR4 paměťové moduly pro desktopy i servery

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 9. 2014 13:00 5

Společně s vydáním prvních základních desek platformy Intel X99 Express byl oficiálně odstartován prodej operačních pamětí standardu DDR4, jejichž výroby se ujalo již několik výrobců, mezi které se nyní zařadila i firma Team Group.

Reklama

Jedná se o nové operační paměti řad Elite a Elite+ a Team Server DDR4. První dvojice je zaměřena na běžný spotřebitelský trh, tedy pro použití v osobních PC, zatímco třetí řada je určená do serverů. Team Group slibuje kvalitní paměti s vysokou stabilitou a životností. O tom, že výrobce svým pamětem skutečně věří, svědčí i to, že na své nové paměťové moduly poskytuje doživotní záruku, která se samozřejmě nevztahuje na poškození způsobené nesprávným zacházením. 

Team Group uvádí na trh své první DDR4 paměťové moduly pro desktopy i servery
i Zdroj: PCTuning.cz

Oproti předchozí generaci pamětí DDR3 se mohou nové DDR4 RAM od Team Group pochlubit nižším pracovním napětím 1,2 V a také vyššími kapacitami. Pro osobní počítače je připravena řada paměťových modulů Elite a Elite+ s frekvencemi 2133 MHz a časováním 15-15-15-36 a 2400 MHz s časováním 16-16-16-39. K dostání budou v kitech s kapacitou 4, 8 a 16 GB.  

Zásadním rozdíl mezi řadami Elite a Elite+ spočívá v tom, že moduly Elite+ jsou osazeny rozptylovačem tepla, zatímco modely Elite nikoliv. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama