seznamte-se-sony-xperia-m2-aqua-vodeodolny-telefon-ze-stredni-tridy
Novinka Seznamte se: Sony Xperia M2 Aqua, voděodolný telefon ze střední třídy

Seznamte se: Sony Xperia M2 Aqua, voděodolný telefon ze střední třídy

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

21. 8. 2014 13:00 2

Sony představila nový telefon Xperia M2 Aqua. Jedná se o vůbec první telefon, který přináší schopnost odolávat vodě a prachu i do střední třídy. Sony tímto krokem reaguje na velkou poptávku po telefonu Xperia M2.

Reklama

Vedle vodotěsné konstrukce bude Xperia M2 Aqua vybaven čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 400 na taktu 1,2 GHz, 1 GB paměti RAM a 8 GB vnitřní paměti. Vnitřní pamět se dále bude moci rozšířit kartou microSD až do kapacity 32 GB.

Seznamte se: Sony Xperia M2 Aqua, voděodolný telefon ze střední třídy
i Zdroj: PCTuning.cz

O rychlé přenosy dat se postará LTE, o poměrně slušnou výdrž na jedno nabití potom baterie s kapacitou 2300 mAh. Výdrž baterie budete moci prodloužit ještě nastavením režimu "Battery Stamina", který by měl vyjít vstříc všem outdoorovým nadšencům. 

Zadní 8Mpix fotoaparát Xperie M2 Aqua nabídne technologii HDR, stabilizaci SteadyShot, funkci autofocus a možnost nahrávání videí ve Full HD rozlišení (1080p). Pro ještě komfortnější natáčení pak bude vybavena foto a video aplikacemi Xperia Camera Apps. Přední fotoaparát telefonu má pak běžných 1,1 Mpix.

4,8 palcový qHD displej telefonu by měl překvapit jasnými pozorovacími úhly, to si však ověříme, že bude telefon na trhu. Kdy to bude? Někdy v průběhu podzimu tohoto roku. Najdeme ho exkluzivně v nabídce Vodafonu za blíže nespecifikovanou cenu.

Zdroj: SVA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama