fotografie-pripravovane-lumie-530-s-windows-phone-8-1
Novinka Fotografie připravované Lumie 530 s Windows Phone 8.1

Fotografie připravované Lumie 530 s Windows Phone 8.1

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 7. 2014 22:00 5

Na čínských sociálních sítích se objevily první obrázky nástupce Lumie 520, nejprodávanějšího chytrého telefonu s operačním systémem Windows Phone na světě. Podle různých spekulací bude nová Lumia 530 představena v příštích týdnech.

Reklama

Již na první pohled je zřejmé, že Lumia 530 se netváří jako high-endové zařízení, avšak dle barvy dovede působit veselým dojmem. Po vzhledové stránce se bude jednat o vcelku jednoduchý telefon, který mě osobně díky zaoblení hran připomíná Lumii 630. Plocha okolo displeje je černá a jen na okrajích je vidět barevný lem zadního krytu. Právě ten tvoří zbytek těla telefonu, a pokud jej budete chtít sejmout, bude nutné přístroj z krytu doslova vyloupnout. Materiálem zadního krytu je dle všeho obyčejný plast, který bude dostupný v pestrých barvách.

Displej připravované Lumie má mít úhlopříčku 4,3 palce. O jeho rozlišení nemáme zatím žádné informace. Předchůdce měl čtyřpalcový displej s WVGA rozlišením 480 × 800 pixelů.

Ve výbavě novinky bychom měli dále nalézt procesor Snapdragon 200, 512 MB operační paměti, operační systém Windows Phone 8.1 a také zadní fotoaparát bez blesku. Smartphone má nabídnout i podporu pro dvě SIM karty. To Lumia 520 neuměla.

Zdroj: WMPowerUser

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama