asus-a88x-pro-vlajkova-lod-pro-apu-kaveri-odhalena
Novinka Asus A88X-Pro – vlajková loď pro APU Kaveri odhalena

Asus A88X-Pro – vlajková loď pro APU Kaveri odhalena

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

18. 9. 2013 10:00 6

Společnost Asus pomalu a jistě odhaluje kompletní portfolio základních desek s paticí FM2+ a čipovou sadou A88X. Nejvybavenější z nich je beze sporu model A88X-Pro, který si nyní představíme.

Reklama

Základní deska Asus A88X-Pro je založená na čipové sadě AMD A88X (Bolton D4). Napájení se skládá z 6 + 2 DIGI+ VRM (digitálních) fází a kvalitních komponent, jako jsou například kondenzátory s pevným dielektrikem apod. Deska je dále vybavena čtveřicí DIMM slotů, kterou pojmou až 64 GB DDR3 pamětí s rychlostí až 2400 MHz (OC). Patice FM2+ zajišťuje jak podporu nových APU Kaveri, tak i starších Richladnů nebo Trinity. 

Asus A88X-Pro – vlajková loď pro APU Kaveri odhalena
i Zdroj: PCTuning.cz

A88X-Pro má stejné barevné téma, jako modely s čipovou sadou Intel Z87 Express – černou barvu PCB a zlatavé chladiče, které jsou propojené heatpipe trubicí. Konektivita zahrnuje šest SATA 6 Gb/s, trojici PCI-E 3.0 x16, dva PCI-E 3.0 x1 a dvojici starších PCI slotů. Na zadním I/O panelu se nachází čtveřice rychlých USB 3.0 portů (a dva pomalejší USB 3.0), dvojice eSATA 6 Gb/s, RJ45 konektor pro ethernet a audio konektory, které poskytuje kodek Realtek ALC1150. Z obrazových výstupů je pak k dispozici trio DVI, HDMI a DisplayPort. Cena zatím nebyla zveřejněna.

Zdroj: WCCFTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama