pametova-karta-pro-narocna-zarizeni-rychla-32gb-microsdhc-od-silicon-power
Novinka Paměťová karta pro náročná zařízení: Rychlá 32GB microSDHC od Silicon Power

Paměťová karta pro náročná zařízení: Rychlá 32GB microSDHC od Silicon Power

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

13. 2. 2012 09:00 9

Nová 32GB microSDHC paměťová karta nese označení Class6 a díky její minimální rychlosti zápisu 6 MB/s je vhodná i do kamer a fotoaparátů s vysokým rozlišením.

Reklama

Na trh přicházejí stále chtřejší mobilní zařízení, lepší kamery, fotoaparáty a všechny mají jedno společné - jsou čím dál náročnější na potřebnou úložnou paměť. Na to se rozhodla reagovat společnost Silicon Power, která přichází do prodeje s novou 32GB microSDHC kartou nesoucí označení Class6.

Paměťová karta pro náročná zařízení:  Rychlá 32GB microSDHC od Silicon Power
i Zdroj: PCTuning.cz

Karta je vedle standardních microSD rozměrů vyrobena pro vysoké přenosové rychlosti a je tak vhodná nejen do kapesních mobilních zařízení a tabletů, ale i do HD kamer a fotoaparátů. Novinka od SP splňuje specifikaci SD 2.0 a na její kapacitu uložíme více než 9000 digitálních fotografií, 500 minut Full HD videa, 6000 skladeb, nebo tisíce běžných souborů.

32GB paměťová karta typu microSDHC navíc splňuje parametry SD asociace a je tak bez problému kompatibilní s obrovskou škálou zařízení. Produkt je dodáván s doživotní zárukou a garantovaným servisem. Na trhu jsou sice k mání i modely Class10, ale řešení od Silicon Power by mělo vynikat kvalitou a dorazit za příznivou cenu.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama