alienware-nabidne-nejvykonnejsi-herni-notebook-s-ivy-bridge-a-grafikami-nvidia-kepler
Novinka Alienware nabídne nejvýkonnější herní notebook: s Ivy Bridge a grafikami nVidia Kepler

Alienware nabídne nejvýkonnější herní notebook: s Ivy Bridge a grafikami nVidia Kepler

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 2. 2012 11:30 20

Herní stroj tradičního mimozemského vzhledu vás znovu nenechá na pochybách, že je tím nejlepším, co dnes mohou hráči, kteří nezřídka kdy cestují, zakoupit.

Reklama

Přestože americký výrobce Dell zatím nic oficiálně nepotvrdil, odborná veřejnost a hráči očekávají, že v příštích měsících představí inovovanou verzi svého herního notebooku Alienware M18x. Jeho výkon vzroste, zdá se, výrazně ve všech směrech.

Počítač v sobě bude integrovat dvojici nových grafických karet GeForce, a to konkrétně modely GTX 660M a GTX 675M (později i v SLI konfiguraci). Od společnosti ze Sunnyvale – Advanced Micro Devices (AMD), se v nabídce objeví dva Radeony HD 7970M spřažené v CrossFire.

Kromě vyššího výkonu v oblasti GPU se hráči dočkají i zbrusu nového vícejádrového procesoru od Intelu s 22nm jádry mikroarchitektury Ivy Bridge.

Tento extrémně velký, extrémně výkonný a určitě i extrémně drahý model, znovu také nabídne osvědčený osmnáctipalcový displej s Full HD rozlišením 1920 × 1080 px a podsvícením pomocí bílých LED (WLED).

Není žádných pochyb o tom, že ve své nejvyšší konfiguraci, která se může vyšplhat klidně až na 150 tisíc korun, se výkonem bude moci měřit se současnými hi-endovými stolními PC.

Alienware nabídne nejvýkonnější herní notebook: s Ivy Bridge a grafikami nVidia Kepler
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama