jetway-odhaluje-dve-zakladni-desky-mini-itx-s-intel-cedar-trail
Novinka Jetway odhaluje dvě základní desky mini-ITX s Intel Cedar Trail

Jetway odhaluje dvě základní desky mini-ITX s Intel Cedar Trail

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 2. 2012 11:30 3

Určeny jsou především pro trh s průmyslovými PC (IPC - Industrial PC). Jejich základem se stala čipová sada Intel NM10.

Reklama

Společnost Jetway, o které slýcháme běžně už i v České republice a na Slovensku, si připravila dvě nové základní desky formátu mini-ITX, které jsou založeny na platformě Intel Cedar Trail. Ty najdeme v nabídce firmy pod označením NF9C-2600 a NF9D-2700, přičemž obě najdou své využití hlavně v segmentu průmyslových počítačů typu Industrial PC.

Jejich základem je čipová sada Intel NM10. Na plošném spoji mají dvě pozice pro operační paměti DDR3 SO-DIMM, jeden slot PCI a jeden mini PCIe. Model NF9C-2600 je možné osadit Atomem N2600 a N2800. Nabízí také dva porty SATA 6 Gbs, jeden SATA 3 Gbs, Gigabitový Ethernet, pozici pro karty CFast, zvukovou kartu Realtec ALC662 a výstup HDMI. Oceněn je na 150 dolarů.

Naproti tomu druhá základní deska je určená pro osazení výkonnějším Atomem D2700. Přichází se dvěma porty SATA 3 Gbs a SATA 6 Gbs, párem Gigabitových Ethernetů, obsahuje integrovanou zvukovou kartu VIA VT1705 HD, čtyři USB 2.0 konektory a dvojici výstupů Dsub a HDMI. Její maloobchodní cena nebyla zatím oznámena.

Jetway odhaluje dvě základní desky mini-ITX s Intel Cedar Trail
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama