avexir-nabizi-pameti-core-series-s-modrym-podsvicenim
Novinka Avexir nabízí paměti Core Series s modrým podsvícením

Avexir nabízí paměti Core Series s modrým podsvícením

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

15. 11. 2011 06:00 5

Paměti mají na dnešní dobu běžné parametry. Zaujmou ale hezkým zpracováním chladiče což při zapnutém podsvícení vypadá elegantně. Jejich cena je ale mírně vyšší.

Reklama

Operační paměti jsou asi nejčastější komponentou, kterou většina z vás kupuje. Přes to, že Bill Gates údajně řekl, že nám vždy bude stačit 640 kB paměti, tak skutečnost je jiná. Operační paměti není nikdy dost. V dnešní době jsou RAM velice levné a tak se všichni výrobci snaží nabídnout něco navíc, aby si zákazník vybral právě jejich produkt. Někteří ženou frekvenci kupředu, jiní přidávají chladiče a společnost Avexir rovnou LED podsvícení.

Avexir nabízí paměti Core Series s modrým podsvícením
i Zdroj: PCTuning.cz

Paměti mají černý plošný spoj a paměťové čipy jsou chráněny hliníkovým chladičem pro lepší odvod tepla. Řada Core Series operačních pamětí se vyznačuje především modrými LED diodami. Ty jsou umístěny v horní části chladiče, ve kterém je připraveno několik zářezů a vyfrézované logo výrobce. Pro uživatele, kterým se líbí cokoliv svítícího, to může být kandidát ke koupi. Dalšími zákazníky můžou být moddeři skříní. Na trhu se nachází kity o velikostech 8 až 12 GB po dvou nebo třech kusech. Jeden modul má kapacitu 2 nebo 4 GB a frekvenci 1333 nebo 1600 MHz. Paměti DDR3 mají časování CL9-9-9-24 a napětí 1,5 V v případě 1333MHz modulů, 1,65 V u rychlejší varianty. Za 4GB set se dvěma moduly na frekvenci 1333 MHz zaplatíte v přepočtu 800 Kč. Paměti můžete nakupovat v německém e-shopu Case King.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama