asus-lamborghini-vx6s-zavodak-s-vylepsenym-motorem
Novinka Asus Lamborghini VX6S: Závoďák s vylepšeným motorem

Asus Lamborghini VX6S: Závoďák s vylepšeným motorem

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

16. 10. 2011 06:00 2

Starý Atom a grafika Ion 2 byla vyměněna za moderní Intel Cedar Trail a grafickou kartu Radeon HD 6470M. Výkonově si tak o mnoho polepší.

Reklama

Asus se rozhodl vylepšit starý netbook VX6S, který byl vybavený procesorem Intel Atom a grafikou nVidia ION 2, o nové procesory Intel Cedar Trail. Netbook VX6S patří do řady Lamborghini. Od tohoto automobilu se bere nejen znak na víku displeje, ale také některé designové prvky. Vzhled zůstal u XV6S oproti dřívější verzi nezměněn, jen bude vyráběný navíc i v oranžové barvě, místo bílé a černé.

Asus Lamborghini VX6S: Závoďák s vylepšeným motorem
i Zdroj: PCTuning.cz
Asus Lamborghini VX6S: Závoďák s vylepšeným motorem
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová verze dostane nové procesory od Intelu, konkrétně Intel D2700 s frekvencí 2,13 GHz, což je dvoujádrový procesor s HyperThreadingem a spotřebou 10 W. K němu zde budou 2 nebo 4 GB operační paměti DDR3, dedikovaná grafická karta AMD Radeon 6470M se 160 unifikovanými jednotkami a frekvencí 700 MHz. Celkově je nový hardware mnohem výkonnější než ten předchozí, což se ale podepíše na snížené výdrži baterie.

Netbook má 12” displej s rozlišením 1366 × 768 pixelů. Je vyroben převážně z plastů, ale některé imitují kovy použité ve vozech Lamborghini. Část pod a kolem klávesnice má texturu imitující kůži a touchpad je skleněný. Na levé straně notebooku najdete VGA výstup, napájecí konektor, čtečku karet, HDMI a USB 2.0. Na druhé straně jsou pak dva USB 3.0, Ethernet, vstup na mikrofon a výstup na sluchátka. Cena ani dostupnost ještě není oznámena.

Zdroj: NetbookLive

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama