zte-axon-mini-prinasi-force-touch-displej-skener-ocni-duhovky-a-osmijadro
Novinka ZTE AXON mini přináší Force Touch displej, skener oční duhovky a osmijádro

ZTE AXON mini přináší Force Touch displej, skener oční duhovky a osmijádro

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 10. 2015 08:00 1

Nová modelová řada AXON, která byla představená společností ZTE v průběhu července, se rozrostla nejprve o vlajkovou loď ZTE AXON a následně i o její zmenšenou verzi ZTE AXON mini. Ta má pro nás hned několik příjemných překvapení.

Reklama

ZTE AXON mini je smartphone s 5,2“ Super AMOLED displejem (rozlišení 1920 × 1080 pixelů), který pohání osmijádrový procesor Snapdragon 616. Smartphone je dále vybavený 3 GB paměti RAM, 2800 mAh baterií a 32 GB vnitřní paměti, která lze rozšířit paměťovými kartami až o dalších 128 GB. 

ZTE AXON mini přináší Force Touch displej, skener oční duhovky a osmijádro
i Zdroj: PCTuning.cz

O zachycování vzpomínek v podobě fotografií a videí se postarají dva fotoaparáty – přední s rozlišením 8 MPx a zadní s rozlišením 13 MPx. 

Velkou zajímavostí tohoto smartphonu je funkce skenování oka, která slouží pro zabezpečení zařízení, a dále displej citlivý na tlak (Force Touch).

V záplavě iPhonů, Samsungů a jejich kopií by ZTE AXON mini mohl zaujmout také vzhledem. Nevšední designový jazyk je podtržený velmi tenkými rámečky po stranách zařízení (jen 0,85 mm) a prémiovými materiály včetně speciální letecké směsi titanu a hliníku.

ZTE AXON mini bude dostupný ve třech barevných provedeních – zlaté, stříbrné a růžové zlaté a to za cenu 329 eur (cca 9000 korun), respektive 349 eur (9500 korun) za prémiovou růžovo-zlatou barvu.

Zdroj: 9to5Google

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama