zacvicte-si-v-teple-domova
Novinka Zacvičte si v teple domova

Zacvičte si v teple domova

Ace.

Ace.

27. 2. 2009 00:00 2

Ubisoft se spojil s americkou společností provozující síť posiloven, aby mohl vytvořit sportovní hru, při které se opravdu zapotíte.

Reklama

Francouzská herní společnost Ubisoft uzavřela smlouvu o spolupráci na této hře s americkým gigantem v oblasti posiloven - Gold's Gym. Ve středu tyto společnosti oznámily, že vytvořily hru "Gold's Gym: Cardio Workout" exkluzivně pro herní konzoli Nintendo Wii.

"Jsme nadšení partnerstvím s Ubisoftem při tvorbě naší první videohry.", řekla Lisa Zoellner, marketingová vedoucí Gold´s. Tuto společnost proslavili slavní kulturisté jako například Arnold Schwarzenegger. "Je to v souladu s naším plánem zaujmout co nejvíce lidí cvičením a fitness. Věříme, že hra dokáže zákazníkům, že cvičení je zábavné a zároveň prospěšné.", dodala.

Tato hra se bude ovládat speciálním příslušenstvím k Wii - Balance Board controllerem, což je deska posílající údaje o rovnováze a zatížení do Wii.(fotka níže)

Zacvičte si v teple domova
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi možnými disciplínami najdete například box, dřepy, běh a jiná cvičení, přičemž vám bude Wii počítat spálené kalorie a úbytek váhy. Jako třešnička na dortu bude u každé hry přibalená poukázka na týdenní vstup zdarma do posiloven Gold's Gym.

Podle News.smh.com.au

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama