watch-dogs-uz-se-prodalo-8-milionu-kusu
Novinka Watch Dogs už se prodalo 8 milionů kusů

Watch Dogs už se prodalo 8 milionů kusů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

12. 7. 2014 16:30 5

Vypadá to, že obrovská investice do značky Watch Dogs se už vrátila. Ubisoft totiž oznámil, že prodeje jejich nové akční hry už překročily 8 milionů kusů. Watch Dogs přitom není nejrychleji se prodávající hra a v počtu prodaných kusů nejspíš ani nepokoří nejprodávanější hry historie, tento výsledek je ale u nově zavedené značky více než solidní.

Reklama

K uvedenému číslu je třeba dodat, že se nejedná o 8 milionů kopií hry, které byly prodány koncovým zákazníkům, ale o 8 milionů kopií, které byly rozeslány do obchodů po celém světě. Koncovým zákazníkům se během prvního týdnu prodaly 4 miliony kopií Watch Dogs, další taková čísla však nejsou známa. Watch Dogs se zároveň stal nejúspěšnější hrou Ubisoftu co do počtu předobjednávek.

Watch Dogs už se prodalo 8 milionů kusů
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče samotných financí, je na tom Ubisoft opravdu skvěle. Za první finanční čtvrtletí končící 30. červnem společnost zaznamenala zisky v hodnotě 360 milionů eur a meziroční nárůst prodejů o 374%. Tržby společnosti z digitálních prodejů přesáhly 80 milionů eur, což znamená meziroční nárůst o 149%. Dovedeme si představit, že představitelé Ubisoftu si mnou ruce.

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama