video-takhle-se-testuje-odolnost-nekterych-zarizeni-od-applu-vcetne-iphonu-6
Apple Novinka Video: Takhle se testuje odolnost některých zařízení od Applu včetně iPhonu 6

Video: Takhle se testuje odolnost některých zařízení od Applu včetně iPhonu 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 9. 2014 20:15 8

V reakci na sílící vlnu kritiky iPhonu 6, která se zvedla po uveřejnění videa ukazujícího, že zařízení se dá bez větších problémů ohnout i jen rukou, Apple odkrývá několik zásadních testovacích postupů.Od takového kroku si společnost samozřejmě slibuje alespoň částečné zlehčení problému a opětovné nabytí důvěry zákazníků. Podaří se jí to?

Reklama

Do svých tajných laboratoří Apple pozval pouze několik vybraných členů tisku včetně zástupců Re/code a The Wall Street Journal. Ti testovací proces Applu popsali slovem "vyčerpávající". Během testovacího procesu bylo prý k vidění větší množství různých testů, než které ukazuje video, ty ale Apple uveřejnit nechce. S problémem ohýbání telefonu totiž prý "nijak nesouvisí".

Souvisejících testů The Wall Street Journal potvrdil pět. V první řadě jde o simulaci možného ohýbání telefonu v zadní kapse kalhot a to při sezení na tvrdém i měkkém povrchu, dále jde o vyvíjení tlaku na displej telefonu bodově, o tzv. tříbodové zatížení a o protichůdné ohýbání. Posledním testem Applu je pak uživatelská studie, kdy zařízení dostanou ke každodennímu používání vybraní zaměstnanci Applu.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama