Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů? | Kapitola 6

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 11. 2014 03:00 24

Seznam kapitol

1. Risen 3, Dead Rising 3, Train Fever 2. Wasteland 2, Alien: Isol., Civilization, Farming Sim 3. Borderlands, CoD: Warfare, Lords of the.., Far Cry 4 4. The Evil Within, The Vanishing..., Middle-earth...
5. This War of Mine, Door Kickers, Planetary Annihilation 6. Legend of Grimrock II, Endless Legend, Ryse: Son... 7. Metro Redux, FIFA 15, Five Nights at Freddy 8. TRI, Styx, Sherlock Holmes..., Dragon Age: Inquisition

Tak tu zase máme nejsychravější období roku, které je tradičně nejštědřejší na velké herní tituly. Spoustu z nich jsme recenzovali, a ještě více jsme jich vyzkoušet nestihli. Připravili jsme pro vás přehled vydaných her včetně těch nejzajímavějších, na které se v našich recenzích nedostalo a které svou kvalitou i hodnocením příjemně překvapily.

Reklama

Legend of Grimrock II

Oficiální stránka hry: http://www.grimrock.net/

Průměrné hodnocení: 86 %/8,3 b

Legend of Grimrock zavřela pusu škarohlídům, kteří tvrdili, že klasické krokovací dungeony jsou mrtvé. A Legend of Grimrock II si k tomu ještě přisazuje. Nejen, že je tahle hra ještě mnohem rozlehlejší než první díl a nově vás dovede i na otevřené pláně, opět se však budete moci těšit z klasické hratelnosti, kdy se se svou družinou hýbete po čtvercích (a své kroky si nejlépe zapisujete do mapy) a když na to přijde, poměříte své síly s nepřáteli během realtimeového souboje. 

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz

Endless Legend

Oficiální stránka hry: http://g2g.amplitude-studios.com/Games/Endless-Legend

Průměrné hodnocení: 81 %/8,3 b

Endless Legend je 4X tahová strategie od tvůrců tahovky Endless Space (recenzi najdete zde) a méně známé Dungeon of Endless. Endless Legend by se dala přirovnat k tahové strategii Civilization. Jakožto vůdce jednoho z fantaskních národů se pustíte do rozvoje své země, budete budovat města, verbovat rozsáhlé armády a otevírat si další technologie, abyste nakonec unikli před kataklyzmatem, který se na vás chystá. Poměrně originální motivaci doplňují i velmi originální národy, které stojí někde mezi fantasy a sci-fi, což není to, na co bychom ve hrách koukali každý den. Škoda jen, že na ovládání hry si člověk hůře zvyká.

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz

Ryse: Son of Rome

Oficiální stránka hry: http://www.crytek.com/games/ryse/overview

Průměrné hodnocení: 61 %/6,0 b

Ryse: Son of Rome, původně launchovou hru konzole Xbox One, zde neuvádíme kvůli oslnivé hratelnosti, ale kvůli pokročilé grafice. Ostatně sami tvůrci hry z Cryteku před vydáním hry předeslali, že jejich dílo bude několik příštích let působit jako benchmark. Zdali se tak opravdu stane, ještě uvidíme, hra však vypadá opravdu dobře.

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama