ubisoft-rika-ze-watch-dogs-jsou-novou-znackou
Novinka Ubisoft říká, že Watch Dogs jsou novou značkou

Ubisoft říká, že Watch Dogs jsou novou značkou

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

11. 6. 2014 18:00 15

Oficiálně je potvrzeno, že Watch Dogs nebudou samostatně stojící hrou, ale dočkáme se celé série. Tony Key, senior viceprezident pro prodej a marketing společnosti Ubisoft se na výstavě E3 nechal slyšet, že Watch Dogs jsou oficiálně novou značkou. Nepotvrdil sice přímo Watch Dogs 2, ale řekl, že komerční úspěch prvního dílu ukazuje, že značka má sílu.

Reklama

"Vybudování značky je v našem průmyslu to nejobtížnější. Tento proces s sebou přináší spoustou rizikových faktorů." řekl Key. "S prodeji hry i s odezvou fanoušků jsme nesmírně spokojeni, takže Watch Dogs je novou značkou. Teď jen musíme přijít na to, co s ním budeme dělat dál." ještě dodal.

Ubisoft říká, že Watch Dogs jsou novou značkou
i Zdroj: PCTuning.cz

Ubisoft se sice zatím nerozhodl, jak na značce pracovat v digitálním prostředí, ale v něčem už má přeci jen jasno - rád by natočil film Watch Dogs. Na filmu Watch Dogs v současné době pracuje Ubisoft Motion Pictures, o jeho obsazení však nemáme jedinou informaci. Fanoušci by v roli Aidena Pierce chtěli vidět Toma Cruise, jak to ale nakonec dopadne, se necháme překvapit. 

Na prvním díle Watch Dogs se pracovalo 5,5 let. V případném sequelu se prý dočkáme novinek "jinak by značka nerostla", což si podle reakce Keye Ubisoft nepřeje. 

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama