transcend-predstavuje-rychle-microsd-karty-pro-sportovni-kamery
Novinka Transcend představuje rychlé microSD karty pro sportovní kamery

Transcend představuje rychlé microSD karty pro sportovní kamery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2015 17:00

Firma Transcend oznámila uvedení paměťových karet microSD UHS-I s rychlostní třídou U3 633x. Nové modely jsou vhodné pro záznam videa ze sportovních kamer.

Reklama

Nosiče umožňují uložit až 64 GB dat a jsou založeny na MLC čipech. Maximální rychlost čtení a zápisu dat činí 95 MB/s a až 85 MB/s. V případě starších zařízení, která nepodporují standard UHS-I, minimální rychlost zápisu bude činit 10 MB/s.

Karty podporují rychlostní třídu U3, což zaručuje plynulý záznam obrazu také v 3D režimu a s rozlišením 4K (Ultra HD). Využití najdou zejména ve sportovních kamerách, smartphonech, tabletech a auto kamerách.

Nové modely lze používat při teplotách -25°C až 85°C. Jsou odolné proti vodě, elektrostatickým výbojům, rentgenovému záření a také nárazům. V případě ztráty uložených dat: obrázků, dokumentů nebo video souborů vám pomůže speciální aplikace RecoverX. Kromě obnovy dat, aplikace nabízí také možnost zabezpečení dat a formátování.

Karty UHS-I U3 633x jsou dostupné v kapacitním provedení 32 GB a 64GB. Vztahuje se na ně doživotní záruka výrobce. Předpokládané doporučené ceny jsou: 640 Kč (32 GB) a 1 350 Kč s DPH (64 GB).

Transcend představuje rychlé microSD karty pro sportovní kamery
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Transcend

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama