tp-link-uvedl-prenosny-3g-wifi-hot-spot
Novinka TP-Link uvedl přenosný 3G WiFi hot-spot

TP-Link uvedl přenosný 3G WiFi hot-spot

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

15. 1. 2013 06:00 1

Ten vydrží až 10 hodin a může posloužit zároveň jako server s nasdílenými až 32 GB dat umístěných na micro SD kartě. Maximální rychlost stahování z 3G sítě je 21 Mbps.

Reklama

Pokud potřebujete mít stálé připojení k internetu o notebooku a nechcete vybíjet telefon, který byste použili jako hot-spot, tak pro vás máme tip: TP-Link uvedl přenosný 3G přístupový bod s WiFi. Tento produkt má označení 3G Mobile Wi-Fi M5350, což vlastně prozrazuje úplně všechno. Zařízení je připojeno k internetu pomocí 3G sítě s podporou HSPA+ (standardní velikost SIM karty), tedy rychlost stahování až 21 Mbps (2,625 MB/s) a nahrávání 5,7 Mbps (712 kB/s). Pro vás pak vytvoří bezdrátovou WiFi síť standardu 802.11n.

TP-Link uvedl přenosný 3G WiFi hot-spot
i Zdroj: PCTuning.cz

Zařízení malých rozměrů je nabíjeno přes micro-USB konektor a baterie s kapacitou 2000 mAh vydrží 7-10 hodin provozu. Na vrchu je OLED displej s indikací síly signálu, stavu baterie apod. TP-Link M5350 má také slot pro paměťovou micro SD, na kterou lze uložit data a následně je sdílet v bezdrátové WiFi síti. Podporována je maximální kapacita 32 GB.

TP-Link M5350 se začne prodávat ve druhém čtvrtletí za dosud nezveřejněnou cenu.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama