toshiba-zahajuje-prodej-cenove-dostupneho-notebooku-s-procesorem-bay-trail-m
Novinka Toshiba zahajuje prodej cenově dostupného notebooku s procesorem Bay Trail-M

Toshiba zahajuje prodej cenově dostupného notebooku s procesorem Bay Trail-M

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 2. 2014 08:00

Pokud se chystáte koupit nový notebook, ale nechcete za něj utratit hotové jmění, možná je právě pro vás určen nový notebook od Toshiba, který zaujme solidní cenou, 15,6palcovým displejem a procesorem Intel Bay Trail-M.

Reklama

Notebook má označení Satellite C55-A5014 a je vybaven zmíněným 15,6palcovým displejem s LED podsvícením, který nabídne rozlišení 1366 × 768 pixelů. Založen je na procesoru Intel Celeron N2820 z rodiny Bay Trail-M s frekvencí 2,39 GHz. O grafický výkon notebooku se samozřejmě stará integrovaný grafický čip Intel HD Graphics. 

Toshiba zahajuje prodej cenově dostupného notebooku s procesorem Bay Trail-M
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi další specifikace nového přírůstku do řady Satellite patří 4GB RAM paměť a 500GB pevný disk. Nechybí ani webkamera, čtečka paměťových karet různých formátů a v nespolední řadě také DVD Super Multi mechanika. Kromě toho se na notebooku dočkáme také předinstalovaného operačního systému Windows 8.1.  

Specifikace vzhledem k ceně notebooku, která by se měla pohybovat okolo 279,99 dolarů (5 750 Kč), nezní vůbec špatně. Nyní můžeme jen doufat, že se notebook začne co nejdříve distribuovat i k nám.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama