tag-heuer-link-luxusni-mobil-s-androidem-za-112-tisic-korun
Apple Novinka Tag Heuer Link: luxusní mobil s Androidem za 112 tisíc korun

Tag Heuer Link: luxusní mobil s Androidem za 112 tisíc korun

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 7. 2011 12:50 8

Pokud přemýšlíte o nákupu stylového luxusního mobilu a zároveň patříte k příznivcům Androidu, dá se předpokládat, že z Tag Heuer Link budete nadšeni.

Reklama

Přijdou vám mobilní telefony iPhone 4 a LG Optimus 2X příliš nudné a obyčejné? Přední švýcarský výrobce hodinek – Tag Heuer, si pro uživatele, kteří nevědí co s penězi, připravila exkluzivní mobilní telefon s operačním systémem Android.

TAG Heuer Link má za cíl představovat luxus, ušlechtilost a jedinečnost. Displej s WVGA rozlišením 800 × 480 pixelů má úhlopříčku 3,5“ a je chráněn odolným sklem Gorilla Glass. Vyveden je v rozměrech 118 × 67 × 17 mm, hmotnost má 200 gramů.

Konstrukce je vyrobena z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli, zlata o ryzosti 18 karátů a titanu. Najdete na ní i několik diamantů. Zadní část je potažena krokodýlí kůží.

iPhone 4 Diamond Edition: Model pro bohaté za 420 tisíc korun

Tag Heuer Link: luxusní mobil s Androidem za 112 tisíc korun
i Zdroj: PCTuning.cz
Tag Heuer Link: luxusní mobil s Androidem za 112 tisíc korun
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Operačním systémem je Android 2.2 Froyo. Interní paměť má velikost 8 GB a lze ji rozšířit pomocí paměťových karet. Fotoaparát nabízí rozlišení pět megapixelů, výhodou je autofocus chcete-li automatické zaostření. Přístroj obsahuje čtyřpásmový GSM modul a podporuje HSUPA připojení. Na internet lze přistupovat i přes WiFi.

V boční části je umístěno tlačítko, které vypadá jako korunka hodinek a umožňuje přístup k SIM kartě, slotu pro microSD a pravděpodobně i HDMI konektoru. Baterie má kapacitu 1400 mAh.

Jak vidíte, specifikace TAG Heuer Link nejsou ničím vyjímečné. Největší předností tohoto modelu je precizní zpracování. I kvůli tomu si ho výrobce cení na 6 700 dolarů, což je dle aktuálního kurzu zhruba 112 tisíc korun.

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama