t-mobile-zverejnil-ceny-svych-zarizeni-pro-eet
Novinka T-Mobile zveřejnil ceny svých zařízení pro EET

T-Mobile zveřejnil ceny svých zařízení pro EET

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 8. 2016 09:00

T-Mobile zveřejnil ceny svých zařízení pro elektronickou evidenci tržeb (EET). Dále představil speciální datový tarif pouze za 40 Kč/měsíčně poskytující firemním zákazníkům neomezená data pro komunikaci s centrálním systémem EET. Operátor v současné době dokončuje testování EET s vybranými zákazníky, se zahájením prodeje svých řešení počítá od 19. září.

Reklama

Měsíční paušál za kalkulačku nebo tiskárnu činí 295 Kč bez DPH, za terminál, kasu či tablet zákazníci měsíčně zaplatí o sto korun více. Samotné produkty pak lze pořídit od 2 995 Kč (tiskárna) do 13 995 Kč (kasa), vše bez DPH. Zařízení lze zakoupit také na splátky. Všechny ceny včetně variant prodeje na splátky uvádí tabulka níže.

„V současné době testujeme funkcionalitu systému EET na našich zařízeních u vybraných zákazníků, abychom měli před zahájením prodeje jistotu, že komunikace se systémem perfektně funguje,“ říká Martin Záklasník, ředitel marketingu pro firemní segment T-Mobile, a dodává: „Klienti, kteří se testů účastní, oceňují u našich řešení zejména jednoduchost a intuitivnost.“

Zdroj: T-MobileTZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama