stylovy-netbook-eee-pc-seashell-karim-rashid-collection
Novinka Stylový netbook Eee PC Seashell Karim Rashid Collection

Stylový netbook Eee PC Seashell Karim Rashid Collection

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 3. 2010 13:00

Netbook Eee PC Seashell Karim Rashid Collection (1008P) vytvořený ve spolupráci s jedním z nejvýznamnějších světových návrhářů.

Reklama

Již od uvedení prvního netbooku Eee PC se ASUS snaží o spojení moderních technologií a designu. Dalším důkazem je i nově uvedený model Eee PC Seashell Karim Rashid Collection (1008P) vytvořený ve spolupráci s jedním z nejvýznamnějších světových návrhářů.

Karim Rashid a designéři společnosti ASUS přišli při návrhu tohoto modelu s mnoha inovacemi v oblasti materiálů, výroby a textur - využili například kombinaci pryžového nátěru, technologie IMR (in mold roller) a kovových materiálů, což vytvořilo zajímavé provedení povrchu netbooku, jenž má u uživatelů kromě zraku stimulovat i hmat.

Stylový  netbook Eee PC Seashell Karim Rashid Collection
i Zdroj: PCTuning.cz

Stylový  netbook Eee PC Seashell Karim Rashid Collection
i Zdroj: PCTuning.cz

Techno-apartní provedení Digi-Wave

Karim Rashid vtiskl svůj osobitý styl do každé části modelů Eee PC 1008P. Organické šasi Digi-Wave, které pokrývá netbooky odshora dolů, jim propůjčuje nevšední vzhled i robustní ochranu. Vlnící se linky vytvářejí dojem pohybu vpřed a na světle vytvářejí zajímavé stíny. Povrch netbooku je zároveň velmi praktický, takže se na něm neobjeví otisky prstů.

Výbava

Kolekce netbooků Eee PC Seashell Karim Rashid Collection disponuje 10,1" displejem bez rámu s LED podsvícením a ergonomickou chiclet klávesnicí. Nový úsporný procesor Intel Atom N450 umožňuje společně s technologií pro správu napájení, Super Hybrid Engine, až 6 hodin provozu na jedno nabití. Netbooky Eee PC Seashell Karim Rashid Collection rovněž poskytují téměř okamžitý přístup na internet, a to díky druhému operačnímu systému Express Gate, který se spouští během několika sekund. Express Gate umožňuje uživatelům telefonovat pomocí aplikace Skype, surfovat na internetu, procházet fotky, hrát on-line hry, chatovat a mnoho dalšího.

Stylový  netbook Eee PC Seashell Karim Rashid Collection
i Zdroj: PCTuning.cz

Doporučená cena modelu 1008P činí 9 890 Kč včetně DPH.

Zdroj: TZ ASUS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama