SteelSeries představuje herní bezdrátové headsety Arctis 7+ a Arctis 7P
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka SteelSeries představuje herní bezdrátové headsety Arctis 7+ a Arctis 7P

SteelSeries představuje herní bezdrátové headsety Arctis 7+ a Arctis 7P

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 11. 2021 09:39

SteelSeries uvádí na trh bezdrátové herní headsety Arctis 7+ a Arctis 7P+, které staví na předchůdcích a přinášejí funkce, po kterých volali sami hráči. Firma prodloužila např. výdrž baterie na více než 30 hodin a zároveň přidala funkci rychlého nabíjení, kde pouhých 15 minut znamená 3 hodiny hraní.

Reklama

SteelSeries Arctis 7+ Wireless

Jedná se o sluchátka navržena pro počítače s Windows a macOS, konzole PlayStation, zařízení s Androidem, Nintendo Switch a Oculus Quest 2. Využívají bezztrátový bezdrátový přenos zvuku přes 2,4 GHz síť s nízkou latencí, kdy pro spojení je využíván kompaktní USB-C adaptér. Hráče udrží ve hře 30hodinová výdrž baterie a snadné ovládání přímo na náušnících včetně funkce ChatMix pro úpravu poměru hlasitosti hry vs. komunikační aplikace.

Sluchátka mají ocelový rám a flexibilní hlavový most podobný pásce na lyžařských brýlích pro maximální komfort. K dispozici je samozřejmě také výsuvný ClearCast mikrofon s certifikací Discord, který je vybaven LED indikací ztlumení.

SteelSeries představuje herní bezdrátové headsety Arctis 7+ a Arctis 7P
i Zdroj: PCTuning.cz

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless

Jde o headset vyhotovený speciálně PlayStation 5 a PlayStation 4 při zachování kompatibility i s dalšími systémy, jako současně uvedený model Arctis 7+. Ke všem jeho vlastnostem přidává také tzv. funkci „sidetone“ tedy možnost odposlechu vlastního hlasu z mikrofonu ve sluchátkách.

Sonar

K příležitosti uvedení bezdrátových headsetů představuje SteelSeries předběžnou verzi aplikace Sonar. Ta se stane součástí ekosystému SteelSeries GG, kde lze najít např. „Moments“ umožňující nahrávat, upravovat a sdílet momenty ze hry na různých sociálních sítích a také dobře známou „Engine“ aplikaci pro správu všech SteelSeries periferií.

Dostupnost

SteelSeries Arctis 7+ Wireless v černé verzi je k dostání za 199,99 eur a za stejnou cenu koupíte i model Arctis 7P+ Wireless, a to v černé a bílé variantě. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama