stahnete-si-fraps-s-vylepsenou-podporou-windows-7-a-directx-11
Novinka Stáhněte si Fraps s vylepšenou podporou Windows 7 a DirectX 11

Stáhněte si Fraps s vylepšenou podporou Windows 7 a DirectX 11

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 2. 2011 12:00 4

Uživatele slabších sestav potom potěší nižší využití procesoru během nahrávání.

Reklama

Fraps je malý, ale zároveň velmi šikovný nástroj, který umí nahrát video, zachytit obrázky v několika formátech, či měřit průběh FPS. A tak není divu, že se mezi uživateli těší poměrně značné oblibě. Na internetu se v minulých dnech objevila nová verze s označením 3.2.8, která přináší některá vylepšení a jež můžete stahovat z oficiálních stránek zde.

Přináší lehce překopaný interface, opravu drobných chyb a bugů, a hlavně bezproblémovou podporu operačního systému Windows 7 a rozhraní DirectX 11. Nástroj sice oblíbený operační systém oficiálně podporuje již od verze 3.0, ale jak sami vývojáři dodávají, většina chyb byla eliminována až v rámci nové aktualizace.

Dále jistě potěší menší nároky na využití procesoru během nahrávání videí, oprava pádů při nahrávání DWM na 64bitových Windows v rozlišení 1366 × 768 pixelů, nebo vylepšená funkčnost za běhu Google Talk či leteckého simulátoru Flight Simulator (FS9/FSX). Nezapomeňte, že zkušební verze je omezena pouze 30 vteřinovou délkou natáčení videa, kdy v jeho středu navíc naleznete vodotisk fraps.com.

Stáhněte si Fraps s vylepšenou podporou Windows 7 a DirectX 11
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PCGH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama