spolecnost-auriga-systems-porada-workshop-s-mcafee-security
Článek Společnost Auriga Systems pořádá workshop s McAfee Security

Společnost Auriga Systems pořádá workshop s McAfee Security

Komerční sdělení
21. 10. 2010 08:00

Společnost Auriga Systems s.r.o., pořádá dne 27.10.2010, od 9:00 hod. v Konferenčním centru City, pracovní workshop spojený s prezentací technologií McAfee Security.

Reklama

Společnost Auriga Systems s.r.o., poskytovatel profesionálních služeb a řešení v oblasti IT a zabezpečení dat, pořádá dne 27.10.2010, od 9:00 hod. v Konferenčním centru City, Na Strži 1702/65, Praha 4 pracovní workshop spojený s prezentací unikátních technologií od společnosti McAfee® Security.

Workshop je pořádán v souvislosti s doplněním nových bezpečnostních produktů do portfolia McAfee, které vzešly především z dřívější akvizice firmy Secure Computing. Prezentace bude zaměřena na ojedinělou a dosud útočníky nepřekonanou technologii UTM aplikačního firewallu (původně Sidewinder G2) s unikátními in-box bezpečnostními technologiemi (antivir, antispam, IPS, webfilter). Dále pak na produkty pro vícevrstvou inspekci webového a mailového provozu (původně WebWasher & IronMail) a v neposlední řadě se účastníci dozvědí i o jedinečném řešení pro monitoring aktivit uživatelů v síti (kdo co dělá a odkud) s možností tyto aktivity vizualizovat a aktivně tak reagovat na případná bezpečnostní rizika v síti.

Na akci se setkáte kromě specialistů firmy Auriga Systems také se zástupci společnosti McAfee pro ČR.

Akce je po registraci na adrese obchod@aurigasystems.cz zdarma, bližší informace je možné získat také na čísle 725 107 513.


O společnosti Auriga Systems s.r.o.

Společnost Auriga Systems s.r.o. spolupracuje s předními dodavateli bezpečnostních technologií na trhu, jako jsou McAfee, ESET, F-Secure, GFI, Symantec, TrustPort, Kaspersky a další.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama