smartphone-desire-500-uz-brzy-v-prodeji-i-v-cr
Novinka Smartphone Desire 500 už brzy v prodeji i v ČR

Smartphone Desire 500 už brzy v prodeji i v ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 8. 2013 21:30

Společnost HTC představuje nový smartphone pro náročnější uživatele. Desire 500 je model střední třídy vybavený čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 200 s frekvencí 1,2 GHz a Androidem 4.2. Telefon disponuje i nadstavbou Sense 5, která přináší stream BlinkFeed nebo funkce Video Highlights z vlajkového modelu One.

Reklama

Nepřehlédněte:

GOOGLE DOHÁNÍ APPLE. SPUSTIL BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBU ANDROID DEVICE MANAGER

HTC Desire 500 je určen zejména těm, kteří požadují slušný mobilní zážitek za přijatelnou cenu. V České republice bude novinka dostupná i ve verzi Dual-SIM. Hlavní fotoaparát Desire 500, doplněný o dedikovaný procesor ImageChip, umí pořizovat fotografie v rozlišení osm megapixelů. Přední kamera má rozlišení 1,6 megapixelu.

Smartphone používá 4,3″ WVGA displej s rozlišením 480 × 800 pixelů, čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,2 GHz, 1 GB RAM a 4 GB interního úložiště, které lze pomocí microSD karet rozšířit o dalších 64 GB.

Nový model se v České republice objeví v druhé polovině srpna ve dvou barevných variantách – lesklé černé a bílé s modrými prvky. V nabídce bude za doporučenou maloobchodní cenu 6499 korun.

Smartphone Desire 500 už brzy v prodeji i v ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama