skrin-enermax-ostrog-bude-i-v-bile-variante
Novinka Skříň Enermax Ostrog bude i v bílé variantě

Skříň Enermax Ostrog bude i v bílé variantě

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

6. 10. 2012 06:00

Bílá varianta doplňuje řadu Ostrog, které se již prodávají v černé a černo-bílé verzi. Case je vyrobena z tradiční oceli a zaujme především svou čistě bílou barvou.

Reklama

V červnu uvedl Enermax počítačovou skříň Ostrog, která se těšila velké oblibě. V té době byla dostupná jen v černé a černo-bílé variantě. Nyní Enermax uvedl i bílo-černou variantu. Skříň je velikosti middle tower a její rozměry jsou 480 × 200 × 460 mm. Je vyrobena ze SECC oceli a přední maska je pak z plastu.

Skříň Enermax Ostrog bude i v bílé variantě
i Zdroj: PCTuning.cz
Skříň Enermax Ostrog bude i v bílé variantě
i Zdroj: PCTuning.cz

Bílý není jen vnějšek, ale i interiér. Celá skříň tak vypadá čistě a elegantně. Ovšem je do té doby, než se zanese prachem. Levou bočnici tvoří z velké části akrylátové sklo, ve kterém jsou dvě perforace pro dva 120mm větráky. Další pozice jsou dvě vpředu pro 12/14cm, dvě pro 12/14cm větráky nahoře a zadní 120mm je již součástí skříně. Vpředu a pod zdrojem jsou magnetické prachové filtry, které by měly zabránit vnikání prachu dovnitř. Koše pro pevné disky jich pojmou až pět. Hlavní koš pro 3 disky lze navíc vyjmout a grafická karta pak může mít až 413 mm. Bez vyjmutí koše je zde volných pouze 286 mm.

Nahoře se nachází ovládací panel, na kterém najdeme celkem čtyři USB porty, z nichž jeden je verze 3.0 a zbylé pouze USB 2.0. Dále je zde vstup na mikrofon a výstup na sluchátka, tlačítko Reset a velké tlačítko Start. Bílá varianta skříně Ostrog se začne prodávat příští týden za 1 700 Kč.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama