skoncilo-mistrovstvi-ceske-republiky-v-pocitacovych-hrach
Novinka Skončilo mistrovství České republiky v počítačových hrách

Skončilo mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 10. 2014 22:00 1

Ve dnech 2. až 5. října na pražském výstavišti v Letňanech probíhal herní veletrh FOR GAMES, v rámci něhož se uskutečnil již 4. ročník obnoveného mistrovství ČR v počítačových hrách pod taktovkou portálu PLAYzone.

Reklama

Oproti loňskému finále nabídla akce ještě více doprovodného programu a zábavy pro návštěvníky, což se projevilo také ve výsledných číslech návštěvnosti. Ačkoliv zatím nejsou známy přesné statistiky, je předběžně odhadováno, že na místo dorazilo více lidí jak loňský rok, tedy alespoň 50 tisíc. Na streamu PLAYzone TV, který probíhal skrze YouTube a Hitbox.tv, pak přibyly další tisícovky sledujících.

Hlavním lákadlem samozřejmě byly finálové souboje turnajů v Counter-Strike: Global Offensive, HearthStone, League of Legends a StarCraft II, ve kterých se soutěžilo o titul oficiálních mistrů ČR a statisícové ceny od partnerů projektu. Mezi výhrami byly například sestavy HAL3000 MČR Pro, desktop Alienware X51, ultrabook DELL XPS 12, monitory Philips Brilliance nebo ergonomické židle DXRACER.

O napínavé duely se postupně postarali pouze dva nejlepší hráči či týmy v každém ze zmíněných titulů, a to systémem BO5 (na tři vítězné zápasy). A jak to celé dopadlo?

Skončilo mistrovství České republiky v počítačových hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama