skeye-nano-drone-malicky-a-sikovny-dron-ktery-poridite-za-par-drobnych
Novinka SKEYE Nano Drone: Maličký a šikovný dron, který pořídíte za pár drobných

SKEYE Nano Drone: Maličký a šikovný dron, který pořídíte za pár drobných

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 1. 2015 13:00 8

Dron. Obrovský technologický hit, který byl ještě nedávno cenově nedostupný, se pomalu dostává mezi širokou veřejnost. Jednou z prvních vlaštovek je například SKEYE Nano Dron, údajně nejmenší dron na světě, který vás oslní nejen svými možnostmi, ale také extrémně nízkou cenou.

Reklama

SKEYE Nano Dron se vám vejde pohodlně do dlaně a to i pokud máte malé ruce. Jeho rozměry jsou totiž 4 x 4 x 2 cm a váha nepřekoná 12 gramů. I přes extrémně nízkou váhu dron skvěle drží rovnováhu a majitelé s ním mohou dělat kejkle v podobě nejrůznějších otoček či salt.

SKEYE Nano Dron se ovládá maličkým ovládáním ve tvaru gamepadu se dvěma směrovými páčky a lze v něm přepínat mezi třemi režimy letu a třemi stupni citlivosti ovládání (začátečník, pokročilý a veterán).

SKEYE Nano Dron se dá ovládat až na vzdálenost 50 metrů a pro lepší viditelnost v noci je vybavený svítícími LED diodami. Jediným větším nedostatkem tak je jeho výdrž na baterii, která nepřekročí 8 minut v letu. Na 100% dron nabijete za rovných 30 minut a to za pomoci USB.

SKEYE Nano Dron vás vyjde na 34,99 dolarů (v současné době zlevněný z původních 60 dolarů) a objednat si ho můžete na stránkách zde. Tvůrci dronu slibují, že hračku pošlou i do České republiky a to zcela bezplatně.

Zdroj: stacksocial

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama