sharp-pracuje-na-15-6-tabletu-s-igzo-displejem
Novinka Sharp pracuje na 15,6" tabletu s IGZO displejem

Sharp pracuje na 15,6" tabletu s IGZO displejem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 1. 2014 11:00 6

Pokud jste nároční uživatelé, tablet používáte hlavně a nestačí vám současné "velké" 12palcové tablety, určitě vás zaujme novinka od společnosti Sharp.

Reklama

Japonská společnost Sharp vyvinula a brzy vydá svůj nový tablet, který nabídne displej s velikostí úhlopříčky 15,6". Tablet byl označen jako RW-16G1 a bude cílit především na uživatele, kteří na tabletu chtějí pracovat, o čemž svědčí i použití operačního systému Windows 8.1 Pro. Na své by si měli přijít především designéři, grafici a architekti.

Sharp pracuje na 15,6" tabletu s IGZO displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalším velkým aktivem nového tabletu je využití IGZO displeje, který má nativní rozlišení 3200 × 1800 pixelů. Uvnitř zařízení je integrován procesor Core i5-4200U z dílny Intel. K dispozici budou také 4 GB RAM pamětí a 128GB SSD. Co se konektivity týče, je tento obrovský tablet vybaven video výstupem Mini DisplayPort a portem USB 3.0. Dále je v něm integrována také čtečka paměťových karet formátu SD. Další výhodou je možnost připojení klávesnice, s níž lze ovládat tablet v podstatě jako běžný desktopový počítač.

Aby toho nebylo málo, tablet by se údajně měl pochlubit také solidní výdrží baterie až devět hodin na jedno nabití. Na pulty obchodů by se měl RW-16G1 dostat nejspíše v březnu. Výrobce bohužel zatím nezveřejnil cenu, ale vhledem ke specifikacím lze očekávat, že nebude nejnižší.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama