sencor-vydal-prenosny-dvd-prehravac-spv-2721
Novinka Sencor vydal přenosný DVD přehrávač SPV 2721

Sencor vydal přenosný DVD přehrávač SPV 2721

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 4. 2014 13:15

Přenosný DVD přehrávač vám umožní sledovat filmy a poslouchat hudbu prakticky kdekoliv. Zpříjemnit čas si s ním můžete na dovolené, na chatě či při propršeném víkendu. Představuje také ideálního společníka při delším cestování, který pohotově zabaví vaše děti.

Reklama

Přenosný DVD přehrávač Sencor SPV 2721 nabízí rozmanité využití i snadnou manipulaci. Novinka je vybavena dostatečně velkým LCD TFT displejem s úhlopříčkou 7 palců (18 cm). Displej je otáčecí – lze jej současně natáčet do různých směrů, optimální obraz tak budete mít v každé poloze, i během jízdy v dopravním prostředku.

Vedle klasických DVD disků Sencor přehrává i další formáty jako DivX, Xvid, DVD-R (RW), hudební CD nebo CD-R (RW) se záznamy MP3, JPEG a MPEG4. Určitě oceníte, že Sencor SPV 2721 podporuje české titulky v DivX (SUB, SRT, TXT). Další způsob jak přehrávat soubory nabízí USB port. Kvalitní zvuk zajišťuje Dolby Digital 2.0 dekodér.

Vestavěný Li-ion akumulátor nabízí přehrávání po dobu až 120 minut, pomocí 9V síťového adaptéru se snadno kdykoliv připojíte k běžné síťové zásuvce. Přehrávač je vybaven vestavěnými reproduktory, pokud nechcete při sledování filmů rušit okolí, můžete využít výstupu na sluchátka. Součástí příslušenství je kromě síťového adaptéru a interního akumulátoru také dálkový ovladač sloužící k pohodlnému a pokročilému ovládání.

Další technické údaje:

  • Úhlopříčka: 7"/ 18 cm
  • Podpora: DivX, XviD, MPEG4, DVD+/-R/RW, SVCD, CD-R/RW, MP3, JPEG
  • Podpora českých titulků v DivX (SUB, SRT, TXT)
  • Dolby Digital 2.0 dekodér
  • Maximální doba přehrávání: 2 h
  • Výstup na sluchátka: jack 3,5 mm
  • Napájecí napětí: 9 V / 1 A (adaptér na 230 V~ nebo 12 V=)

Doporučená prodejní cena přenosného DVD přehrávače Sencor SPV 2721 je 1 499 Kč s DPH.

Sencor vydal přenosný DVD přehrávač SPV 2721
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama