scythe-uvedl-maly-zesilovac-kama-bay-amp-mini-pro
Novinka Scythe uvedl malý zesilovač Kama Bay Amp Mini Pro

Scythe uvedl malý zesilovač Kama Bay Amp Mini Pro

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

27. 9. 2013 06:00

Scythe Kama Bay Amp Mini Pro je druhou generací malého zesilovače, který je možné zabudovat i do počítačové skříně. Srdcem mu je procesor MAX-IN Max 98400A a jeho cena je okolo 1 500 Kč.

Reklama

Japonský výrobce, známý nejen svými chladiči a hliníkovými skříněmi, ale i dalším drobným příslušenstvím, nám představil malý zesilovač Kama Bay Amp Mini Pro. Ten má rozměry 105,5 × 33,5 × 153 mm. Zesilovač může být použit pro jakékoliv zařízení, tedy herní konzole, počítače, MP3 přehrávače nebo chytré telefony. Scythe také uvádí, že jej lze umístit do 3,5palcové pozici v počítačové skříni. To je ovšem dle mého názoru hloupost, minimálně z důvodů kabelů táhnoucích se dovnitř skříně a zase ven.

Scythe uvedl malý zesilovač Kama Bay Amp Mini Pro
i Zdroj: PCTuning.cz
Scythe uvedl malý zesilovač Kama Bay Amp Mini Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Kama Bay Amp Mini Pro je vyroben z hliníku. Uvnitř se nachází zesilovač MAX-IN Max 98400A, který poskytuje výkon až 2× 20 W při odporu 8 Ω. Zesilovač dokáže pokrýt frekvence od 20 Hz do 20 kHz a odstup signálu od šumu 107 dB.

Pro zdroje jsou zde dva Cinche vzadu a jeden 3,5mm vstup vpředu. Vzadu pak najdeme konektory pro připojení dvou reprodbeden a USB pro připojení k terminálu. Vpředu je pak výstup na sluchátka, regulátor hlasitosti a USB port například pro napájení MP3 přehrávače.

Stereo zesilovač Scythe Kama Bay Amp Mini Pro je dostupný za cenu okolo 1 500 Kč

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama