sci-fi-film-oblivion-s-tomem-cruisem-v-hlavni-roli-ma-oficialni-trailer
Novinka Sci-fi film Oblivion s Tomem Cruisem v hlavní roli má oficiální trailer

Sci-fi film Oblivion s Tomem Cruisem v hlavní roli má oficiální trailer

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

14. 12. 2012 15:00 6

Post-apokalyptický snímek Oblivion jehož natočení vyšlo filmaře na $140 milionů je již v postprodukci a pomalu se chystá do kin. Na internetu se objevil jak jeho plakát, tak i více než dvouminutový trailer.  

Reklama

Oblivion má na svědomí málo zkušený režisér Joseph Kosinski, který se prozatím stihl představit pouze pomocí filmu Tron: Legacy 3D. Ten zaujal propracovaným vizuálem a také zkrátka tím, že se odehrává uvnitř integrovaných obvodů.

Sci-fi film Oblivion s Tomem Cruisem v hlavní roli má oficiální trailer
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhým Kosinskiho počinem je Oblivion. V blíže neurčené budoucnosti je Země napadena mimozemskou rasou známou jako Scavs. Lidé nakonec válku s nimi vyhráli, ale Země byla zpustošená natolik, že se populace odstěhovala ze zemského povrchu. Jack Harper (Tom Cruise) je opravář dronů, které mají za cíl na Zemi získat životně důležité zdoje.

Při jedné z posledních misí na Zemi najde Jack ztroskotanou vesmírnou loď a v ní krásnou ženu. Jak to tak bývá, krásná žena (Olga Kurylenko) spustí se řetězec událostí, které ho donutí pochybovat o všem, co do té doby věděl a vloží mu osud lidstva do jeho rukou. Pro Cruise, který zachránil lidstvo už ve Válce světů brnkačka a středně náročný víkend ;).

Snímek, ve kterém se mísí futuristický design s ponurou atmosférou na zbídačené Zemi, bude mít premiéru v kinech IMAX 12. dubna 2013, ve všech ostatních kinech o týden později.

Zdroj: mashable

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama