sazkamobil-vylepsuje-odmeny-za-dobiti-zlevnuje-data-i-volani-do-zahranici
Novinka SAZKAmobil vylepšuje odměny za dobití, zlevňuje data i volání do zahraničí

SAZKAmobil vylepšuje odměny za dobití, zlevňuje data i volání do zahraničí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 1. 2019 16:00

Virtuální operátor SAZKAmobil oslaví v únoru 5 let své existence. Pro své zákazníky si tak mimo jiné připravil levnější data i volání do zahraničí. Od 18. února budou všichni zákazníci SAZKAmobilu volat do zemí EU jen za 2,50 Kč za minutu. SMS bude stát jen 1,50 Kč.

Reklama

Řadu novinek si SAZKAmobil přichystal také u stávajících produktů. Od 1. února není potřeba pro získání Odměny za dobití být členem SAZKA Klubu nebo být registrovaný na herním portálu sazka.cz. Od 18. února vylepšuje Odměnu Levné volání a SMS a snižuje ceny za volání a SMS v rámci této Odměny pouze na 1 Kč. Odměnu je možné si vybrat za každé dobití alespoň 300 Kč. Ostatní Odměny za dobití, včetně populární 1 GB zdarma, zůstávají v platnosti.

„Protože slyšíme od svých zákazníků nejen poptávku po levnějším volání, ale i levnějších datech, přidáváme k nabídce 1 GB zdarma nově i nabídku 1 GB jen za 100 Kč. Od 1. února si všichni uživatelé předplacených karet mohou v mobilní aplikaci SAZKAmobilu aktivovat měsíční datový balíček 1 GB jen za 100 Kč,“ řekl Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

SAZKAmobil vylepšuje odměny za dobití, zlevňuje data i volání do zahraničí
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama