samsung-upravil-produkci-problemoveho-galaxy-note-7
Novinka Samsung upravil produkci problémového Galaxy Note 7

Samsung upravil produkci problémového Galaxy Note 7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 10. 2016 15:00

Samsung dnes připustil další problémy se svým smartphonem Galaxy Note 7, nepotvrdily však zprávy, podle nichž přerušil jeho výrobu. Jihokorejská firma pouze sdělila, že „upravuje produkci a objemy dodávek“, aby zajistila jejich bezpečnost po zprávách, že problém s přehříváním baterií mají i opravené verze.

Reklama

Potíže s bateriemi jsou dosud největším problémem Samsungu a pro společnost mohou být vysoce nákladné. Vadné akumulátory totiž mohou být nebezpečné i pro majitele přístrojů a jejich okolí. Na konci minulého týden se v letadle vznítil Note 7 s novou baterií. Nikomu se naštěstí nic nestalo. Američtí operátoři AT&T a T-Mobile ale zřejmě nechtějí nic ponechat náhodě a proto včera večer oznámili, že telefon přestávají prodávat a vyměňovat zákazníkům jeho starší verze za nové.

Galaxy Note 7 se začal prodávat už na přelomu srpna a září. Téměř okamžitě byl ale prodej ukončen. Firma novopečeným majitelům telefonu nabídla finanční kompenzaci či bezplatnou výměnu za nový kus. Jak se ale ukázalo, ani „opravené“ modely nejsou zcela v pořádku.

Zdroj: CTK Samsung

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama