samsung-prozradil-ze-apple-chysta-7-85-ipad
Apple Novinka Samsung prozradil, že Apple chystá 7,85" iPad

Samsung prozradil, že Apple chystá 7,85" iPad

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

16. 3. 2012 07:30 18

A i díky tomu si připíše na konto nemalou sumu dolarů. Samsung Group původem z jižní Koreji totiž vydělává i na úspěchu Applu.  

Reklama

Samsung je jedním z mnoha dodavatelů součástek, ze kterých se skládají populární výrobky od Applu. Korejská firma podle neověřených informací dodává pouze jako jediná displej pro iPad 3 s rozlišením 2048x1536. A protože jsou jedinými dodavateli displejů s tak vysokým rozlišením, jejich partnerství bude trvat minimálně do roku 2014 a tak nejspíš mají pravdivé informace i o dalších iPadech.

Samsung prozradil, že Apple chystá 7,85" iPad
i Zdroj: PCTuning.cz


Samsung ve 30. letech

Nový iPad mini bude zmenšený na 7,85". Klasické iPady jsou velké 9,7" a iPhony mají 3,5". Zdroj se bohužel nijak nezmiňuje o rozlišení.

Nepřehlédněte:
Apple prohrál v Číně spor o značku iPad
Apple představil nový iPad s Retina displejem. Je ještě více magický

Samsung spoléhá i na navýšení prodejů MacBook Air s jejich rychlejšími SSD disky. Dohromady by si tedy firma mohla polepšit o $11 miliard dolarů. Odráží se v tom dodávky součástek pro iPhone, iPad a samozřejmě SSD disky. Jelikož si Apple Samsung velmi chválí a to i jeho reakce v krizových situacích, je velmi pravděpodobné, že tyto dvě firmy budou spolupracovat i po roce 2014.

Samsung prozradil, že Apple chystá 7,85" iPad
i Zdroj: PCTuning.cz

iPad mini by měl být dostupný letos a bude zajímavé sledovat, jestli si Apple podmaní i segment sedmipalcových dotykáčů.

Zdroj: xbitlabs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama