samsung-pripravuje-phablet-galaxy-mega-2-s-64bitovym-procesorem
Novinka Samsung připravuje phablet Galaxy Mega 2 s 64bitovým procesorem

Samsung připravuje phablet Galaxy Mega 2 s 64bitovým procesorem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 7. 2014 20:00 1

Modelová ofenziva jihokorejského výrobce nepolevuje. Dalším novým Samsungem bude kříženec smartphonu a tabletu Galaxy Mega 2. Nabídne velký displej, výbavou však bude za současnou špičkou zaostávat.

Reklama

V databázi syntetického benchmarku GFXBench se objevily informace o výbavě modelu Galaxy Mega 2 od Samsungu. Nový přístroj se bude chlubit velkým 5,9palcový displejem, avšak jeho rozlišení nebude závratné. Uživatelé se budou muset spokojit s HD rozlišením 720 × 1 280 obrazových bodů. Hlavní fotoaparát velkého Samsungu nabídne rozlišení dvanáct megapixelů. Doplňovat jej bude pěti megapixelový přední fotoaparát.

Předprodukční vzorek Galaxy Mega 2 byl dále vybaven 8 GB vnitřní paměti a rozšiřujícím microSD slotem. V prodeji phablet bude ale nejspíš i ve verzi s 16GB pamětí. Výbava zahrnovala také podporu WiFi, Bluetooth, GPS a NFC.

Smartphone se spoléhal na SoC Qualcomm Snapdragon 410 se čtyřjádrovým 64bitovým procesorem na 1,7 GHz a grafikou Adreno 306. V testovacím vzorku byl předinstalovaný Android 4.4.3 KitKat. Kapacita paměti RAM byla 2 GB.

Prozatím nebylo uveřejněno, kdy se gigantický Samsung začne prodávat. Stejně tak nebyla uveřejněna cena nového přístroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama