samsung-galaxy-tab-a-tablet-s-pomerem-stran-4-3
Novinka Samsung Galaxy Tab A: Tablet s poměrem stran 4:3

Samsung Galaxy Tab A: Tablet s poměrem stran 4:3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 5. 2015 10:00 2

Společnost Samsung uvádí na český trh nováčka mezi tablety Galaxy Tab A. Tenký a lehký přístroj s operačním systémem Android 5.0 Lollipop je vybavený čtyřjádrovým procesorem a pětimegapixelovým fotoaparátem. Na českém trhu je k dostání od dnešního dne za cenu od 8 499 Kč.

Reklama

Galaxy Tab A je stylový, lehký tablet s dostatečným výkonem. Díky nízké hmotnosti a profilu pouhých 7,5 mm se pohodlně drží v ruce a snadno se ovládá. Vybavený je čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 410 a 1,5 GB nebo 2 GB RAM (dle varianty). Displej má úhlopříčku 9,7 palce, rozlišení 1 024 × 768 px a poměr stran 4:3, díky kterému je čtení obsahu webových stránek a elektronických knih přirozenější.

Dále tu je Android 5.0 Lollipop s uživatelskou nadstavbou TouchWiz. Ta v případě Galaxy Tabu A přináší nové rozvržení domovské obrazovky a zajímavé funkce, jako Multi-Kids Profile, SideSync 3.0 či Quick Connect.

Uživatelská paměť má kapacitu 16 GB, ale něco z ní samozřejmě ukousne systém. Nároční uživatelé mohou využít microSD kartu a prostor pro aplikace, hry, fotografie nebo videa navýšit až o 128 GB.

Nový tablet se může pochlubit také 5Mpx zadním (hlavním) fotoaparátem a 2Mpx předním foťákem pro selfie a videohovory. Baterie nabízí kapacitu 6 000 mAh a podle informací, které uvádí výrobce, by měla přístroj udržet v chodu po dobu deseti hodin.

Samsung Galaxy Tab A v černé a bílé barvě je dostupný v následujících modelech za doporučenou cenu:

    • Tab A s WiFi – 8 499 Kč s DPH
    • Tab A s LTE – 10 099 Kč s DPH
    • Tab A s WiFi a s S-pen – 10 299 Kč s DPH

Specifikace:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama