samsung-galaxy-note-10-1-konecne-zname-presne-specifikace-video
Novinka Samsung Galaxy Note 10.1 - konečně známe přesné specifikace [+video]

Samsung Galaxy Note 10.1 - konečně známe přesné specifikace [+video]

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

8. 8. 2012 13:00 6

Zajímavý tablet Galaxy Note 10.1 budete primárně ovládat pomocí S Pen, ke slovu se ale dostanou i prsty.

Reklama

Jak název napovídá, úhlopříčka tabletu je velká 10,1" s rozlišením displeje 1280 x 800. Operační systém a další aplikace pohání 1,4 GHz čtyřjádrový procesor, jež je pravděpodobně spárovaný s chipsetem Exynos 4412, kterým disponuje i Samsung Galaxy S III.

Operační paměť má kapacitu 2 GB, zatímco ta pevná bude v rozsahu od 16 do 64 GB. Pokud si zakoupíte levnější 16 GB variantu nemusíte si zoufat, díky MicroSD slotu si budete moci rozšířit paměť o dalších 64 GB.

Samsung Galaxy Note 10.1 - konečně známe přesné specifikace [+video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Na zadní straně Samsung Galaxy Note 10.1 je 5 MPix fotoaparát s LED bleskem. Na přední straně je pouze 1,9 Mpix senzor, který ale disponuje funkcí Smart Stay, která vypne zařízení v případě, že usnete. Dále se na něm nachází infračervená dioda, takže by se měl dát tento tablet použít jako univerzální dálkové ovládání.

Operační systém Android 4.0 je doplněný o rozhraní TouchWiz vyvinuté Samsungem . Jak se takové zařízení ovládá, shrnuje nejlépe video:

Tenbto tablet má v 8,9 mm tlustém těle vážícím zhruba 600 g ukrytou velkou, 7 Ah baterii. Tablety Samsung Galaxy Note 10.1 budou k dostání v průběhu tohoto měsíce. Můžeme očekávat jak modely pouze s Wi-Fi, tak i s 3G + Wi-Fi konektivitou.

Zdroj: kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama