Rogbid King Watch: hodinky, které jsou chytřejší než váš telefon
i Zdroj: PCTuning.cz
Mobilní zařízení Recenze Rogbid King Watch: hodinky, které jsou chytřejší než váš telefon

Rogbid King Watch: hodinky, které jsou chytřejší než váš telefon | Kapitola 3

Jakub Fišer

Jakub Fišer

7. 10. 2022 17:00 2

Seznam kapitol

1. Obsah balení, design a displej 2. Systém a běžné funkce 3. Fitness funkce a výdrž 4. Závěr a hodnocení

Na trhu s chytrými hodinkami si vybere každý. Máte možnost mít hodinky čtverhranné, nebo s kruhovým ciferníkem. Hodinky dražší a levnější. Dokonce i chytré jen napůl. A někdy pohodu trhu prořízne tak unikátní kousek, jakým je bezesporu Rogbid King Watch. Spiš než o hodinky jde telefon na zápěstí.

Reklama

Fitness funkce

Volně přistoupím k tomu, jaké sportovní funkce a vychytávky nabízí hodinky již předinstalované. K dispozici je 9 sportovních režimů, kde nechybí chůze, běh, ale i nějaké ty míčové sporty (fotbal, košíková). Rogbid King během cvičení měří kroky, vzdálenost, srdeční tep a spálené kalorie.

Mimo aktivní sport si můžete nechat změřit srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi (SpO2), stres a kvalitu spánku. Víc toho „bohužel“ není, ale jak už zaznělo – na vše ostatní existuje jistě řada aplikací.

Dýnko se zdravotními senzory a piny pro nabíjení
i Zdroj: Jakub Fišer
Dýnko se zdravotními senzory a piny pro nabíjení

Výdrž a nabíjení

Rogbid King přichází s integrovanou a nevyjímatelnou 850mAh baterií. Ta se nabíjí dodávaným kablíkem s 5 piny. Její reálná výdrž se hodně liší od toho, jestli máte v přístroji kartu SIM, anebo je máte pouhopouze propojené s telefonem.

V tom prvním případě počítejte maximálně s 24 až 27 hodinami na plný výkon. Pokud se bez autonomního provozu obejdete a hodinky připojíte běžně k telefonu, dostanete se na 2 až 3 dny běžné zátěže. Žádný maratonec to tedy není, vzhledem k výbavě a funkcím to však lze omluvit. Nabíjení z 10 do 100 % trvá zhruba hodinu a půl.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama