roccat-se-hlasi-do-sluzby-uvadi-novy-herni-headset-kulo
Novinka Roccat se hlásí do služby! Uvádí nový herní headset Kulo

Roccat se hlásí do služby! Uvádí nový herní headset Kulo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 2. 2011 13:45 4

Sluchátka jsou tvarována tak, aby byla pohodlná i při delším užívání. A tak prý s nimi můžete před monitorem sedět od rána do večera.

Reklama

Roccat, německá společnost zaměřená především na hráče, připravuje profesionální herní headset s označením Kulo. Mezi jeho hlavní výhody patří relativně nízká hmotnost, kdy výrobce uvádí hodnotu 178 gramů, a také ergonomický design, díky kterému nabídne maximální pohodlí při dlouhodobém užívání.

Kvalitní reprodukci zvuku mají potom na starost výkonné 40mm neodymové měniče a membrány z mylaru. Sluchátka k počítači připojíte pomocí kabelu dlouhého 2,5 metru, který je na svém konci opatřen klasickým 3,5mm jack konektorem. Mikrofon pak disponuje funkcí, která se stará o aktivní potlačování okolních ruchů a automatické ztlumení.

Ve specifikacích je dále uvedeno, že headset má kmitočtový rozsah 20 Hz až 20 KHz, impedanci 50 Ω. Výstupní výkon má hodnotu 80mW. Herní headset Kulo budete moci zakoupit za 59,99 €. Roccat plánuje, že v dubnu sluchátka začne nabízet i jako součást balíčku, v němž naleznete ještě zvukovou kartu do USB.

Roccat se hlásí do služby! Uvádí nový herní headset Kulo
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama