roccat-isku-fx-podsvicena-herni-klavesnice
Novinka Roccat Isku FX: Podsvícená herní klávesnice

Roccat Isku FX: Podsvícená herní klávesnice

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

6. 12. 2012 09:30 10

Nová verze vylepšuje původní Isku o podsvícení kláves a technologii Talk FX. Ta komunikuje se hrou a pomocí různých barev klávesnice vás může upozornit na různá nebezpečí.

Reklama

Původní model klávesnice, z kterého novinka vychází, byl uveden v březnu minulého roku pod názvem Roccat Isku. Dnes tato klávesnice dostala dvě novinky a její název se rozšířil na Isku FX. Těmi hlavními novinkami je podsvícení a Talk FX. Jednotlivé klávesy jsou podsvíceny RGB diodami a je možné je obarvit libovolnou barvou.

Talk FX je program, který sleduje dění ve hře a například při napadaní nepřítelem v nějaké strategii vám klávesnice zčervená. Všechny možnosti se odvíjí od nastavení programu.

Roccat Isku FX: Podsvícená herní klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnice je vybavena 5 programovatelnými klávesy pro 2 makra nalevo, 3 stejnými klávesami pod mezerníkem a dalších 20 běžných kláves, které mohou vyvolat makro ve spojení s klávesou Easy-Shift[+]. Makra je možné vytvářet i přímo ve hře pomocí tlačítka Rec (Nahrát). Na horní straně se nacházejí ještě multimediální tlačítka a tlačítko pro ovládání jasu podsvícení.

Roccat Isku FX bude stát okolo 2 000 Kč.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama