rapoo-vydava-novy-set-bezdratove-klavesnice-s-mysi-nazvany-8900p
Novinka Rapoo vydává nový set bezdrátové klávesnice s myší nazvaný 8900P

Rapoo vydává nový set bezdrátové klávesnice s myší nazvaný 8900P

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 4. 2014 10:00 3

Rapoo 8900P Advanced Wireless Mouse and Keybaord Set, tak to je celý název nového bezdrátového setu klávesnice a myši od společnosti Rapoo.

Reklama

Tento set zahrnuje elegantní, tenkou klávesnici E9270P s nízkozdvihovými klávesami. Tato klávesnice je vyrobena z nerezové oceli a slitiny hliníku a její tloušťka je pouhé 4 mm. Využít na ní můžeme také multimediální dotykové klávesy, které jsou modře podsvíceny. Podsvícení se zapne, když se přiblížíte rukou k těmto tlačítkům, díky čemuž Vás klávesy normálně svým podsvícením neruší. 

Zmíněné mulitmediální klávesy mají navíc hmatovou zpětnou vazbu, zajištěnou vibracemi. Klávesnice lze s PC propojit pomocí bezdrátového připojení, které pracuje v 5GHz pásmu, které je o poznání spolehlivější, nebo spíše méně používané než to 2,4 GHz. K zapojení do počítače slouží malý a nenápadný nano přijímač do USB portu. Nutno přiznat, že klávesnice v loňském roce vyhrála prestižní cenu IF Product Design Award 2013.

Rapoo vydává nový set bezdrátové klávesnice s myší nazvaný 8900P
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě klávesnice je součástí setu 8900P také bezdrátová laserová myš označená jako 7800P. Jedná se o myš využívající laserový senzor s možností změny rozlišení. Vybrat si budeme moci mezi dvěma režimy rozlišení a to 800 a 1600 DPI. Myš se pochlubí celkem šesti tlačítky a čtyřsměrným rolovacím kolečkem, které umožňuje horizontální a vertikální posouvání v dokumentech, složkách či prohlížeči. Myš má plnou velikost a je poměrně robustní, není tedy příliš vhodná jako notebooková myš. 

Myš, stejně jako klávesnice, pracuje v 5GHz bezdrátovém pásmu, takže by neměla být výrazně rušena bezdrátovými technologiemi jako Bluetooth a Wi-Fi. 

8900P je k dostání za cenu 89,99 dolarů (1 800 Kč). U nás je zatím set k vidění pouze u jednoho prodejce za cenu necelé 3 000 Kč. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama