prijde-apple-tento-mesic-s-11-6-macbookem-air
Apple Novinka Přijde Apple tento měsíc s 11.6" MacBookem Air?

Přijde Apple tento měsíc s 11.6" MacBookem Air?

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

11. 10. 2010 11:00 2

Vznikají dohady, že Apple ukončuje prodej 13" MacBooku Air, aby na trhu vzniklo místo pro jeho menšího brášku s 11.6" displejem.

Reklama

Apple MacBook Air 13" je ultra přenosý notebook, který může být již velice brzo minulostí, ale to pouze v případě, že nově vznikající spekulace na internetu jsou pravdivé. Prodejci mají těchto MacBooků málo, případně je vůbec nemají, protože se tomu tak děje v říjnu (měsíc známý vydáváním nových MacBooků), tak to budí podezření, že nám Apple něco chystá. Jako pravděpodobné zařízení, které by mohlo být uvedeno, se jeví asi pouze ultra mobilní notebook MacBook Air 11.6".

Přijde Apple tento měsíc s 11.6" MacBookem Air?
i Zdroj: PCTuning.cz

Spekulace, které v tuto chvíli vedou jsou zprávy o právě přicházejícím MacBooku Air 11.6", který nahradí stávající 13" model. Na CultofMac se uvádí, že nový model bude mít procesor Intelu Core i3 CULV a mohl by vážit méně jak 1250g.

Cena běžného MacBooku Air 13" se pohybuje od $1499 amerických dolarů za verzi s 1.86GHz procesorem až po $1799 amerických dolarů za verzi s 2.13GHz proceosrem. Nepadlo samozřejmě ani slovo o cenách 11.6" MacBooku Air, protože Apple zatím nevydal žádnou oficiální zprávu.

Zdroj: TomHW Eget CoM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama