posilejte-nam-namety-na-novinky-a-zajimavosti-zridili-jsme-pro-vas-specialni-adresu
Novinka Posílejte nám náměty na novinky a zajímavosti. Zřídili jsme pro vás speciální adresu

Posílejte nám náměty na novinky a zajímavosti. Zřídili jsme pro vás speciální adresu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 7. 2011 20:55 2

Zapojte se do dění na PCTuningu. Zasílejte nám náměty na novinky, zajímavé fotografie či videa. Zkrátka vše o čem chcete abychom psali. Staňte se na webu našima očima a ušima.

Reklama

O našem magazínu se rozhodně nedá říct, že by spal jako Sněhurka nebo byl málo aktivní. Snažíme se pro vás pravidelně pořádat soutěže, a to jak na magazínu nebo v rámci sociálních sítí, ve kterých můžete vyhrát hodnotné a zajímavé ceny. Pokud se vám něco přihodí s počítačem či máte dotaz ohledně softwaru nebo něčeho jiného, jsme ochotni vám poradit na našem fóru (naši moderátoři a uživatelé) nebo na Facebooku.

Zpětná vazba a interakce s fanoušky je pro nás velmi důležitá. Chceme, abyste nám byli ještě blíž a naopak. Protože nestíháme vše sledovat a dostatečně filtrovat neuvěřitelné množství informací, které se na webu denně objeví, tak jsme se rozhodli, že se stanete našima očima a našima ušima.

Pokud narazíte na zajímavou novinku, fotografii nebo video, zajímavost či máte námět na článek, zašlete nám podrobnosti na emailovou adresu: novinky (zavináč) pctuning.cz. Pokrok je cesta, tudíž i nadále surfujte na vlnách PCTuningu a zůstaňte mu věrní.

Staň se fanouškem PCTuningu.cz

Posílejte nám náměty na novinky a zajímavosti. Zřídili jsme pro vás speciální adresu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama