podivejte-se-jak-vypada-ie9-na-windows-phone-7-video
Novinka Podívejte se, jak vypadá IE9 na Windows Phone 7 [video]

Podívejte se, jak vypadá IE9 na Windows Phone 7 [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 3. 2011 15:00 9

Adresní řádek se přesunul do spodní pozice. Nechybí hardwarová akcelerace a plná podpora HTML5. Na telefony by mohl dorazit už v aktualizaci Mango.

Reklama

Zatímco uživatelé Windows Phone 7 stále čekají na první pořádnou aktualizaci systému, Microsoft na konferenci SXSW prezentoval vývojovou verzi internetového prohlížeče postaveného na jádru desktopového IE 9.

Už dříve jsme z úst Steva Ballmera slyšeli, že stejně jako např. multitasking třetích stran, bude přepracovaný prohlížeč k dispozici nejpozději v aktualizaci Mango. Ta by měla přitom dorazit ve druhé polovině roku.

Podívejte se, jak vypadá IE9 na Windows Phone 7 [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

V Barceloně na MWC 2011 Microsoft slíbil, že modernizovaný prohlížeč dostane kompletní HW akceleraci a přinese podporu HTML5. Změní se také částečně UI. Videosnímek pak ukazuje, že adresní řádek se posunul z horní pozice do spodní části. A rozhodně to nevypadá špatně, spíše naopak.

Na rok 2011 vedení v Redmondu plánuje velké věci, ale nemělo by zapomínat, že konkurence má stále navrch. Srovnat náskok by jim mělo pomoci i partnerství s finskou Nokií, která - jak se zdá - už pracuje na prvních zařízeních s Windows Phone 7.

Zdroj: PocketNow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama