plnohodnotne-filmy-na-youtube
Novinka Plnohodnotné filmy na YouTube?

Plnohodnotné filmy na YouTube?

Martin Stančík

Martin Stančík

16. 12. 2009 14:00

YouTube zvažuje, že uživatelům umožní platit za předplatné, díky čemuž by společnost mohla získat licence na zajímavé televizní programy.

Reklama

YouTube v současné době vede rozhovory s velkými nahrávacími studii o možnostech licencování filmů. Podle Davida Euna z YouTube některé televizní programy prostě stávající model při kterém společnost vydělává jen z reklamy nezaplatí. "Vytváříme různé koncepty, ne všechen obsah je pro nás dostupný jen díky reklamě," řekl Eun s tím, že společnosti poskytující licence si budou z několika návrhů moci vybrat model, který jim bude nejvíc sedět.

Plnohodnotné filmy na YouTube?
i Zdroj: PCTuning.cz

O plnohodnotné filmy a televizní show má YouTube eminentní zájem, avšak Hollywood nechce svůj obsah nabízet na webu zdarma, i když by za to dostával peníze z reklam. Jinou možností tedy je model, při kterém si uživatel zaplatí za půjčení filmu - o tom YouTube podle informací agentury Reuters také vede rozhovory. I když je YouTube v USA nejnavštěvovanějším webem s videem, mnozí analytici si nejsou jisti, zda stávající model může firmě v budoucnu vydělávat dostatek peněz.
 

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama