platebni-brana-payu-od-aukra-chce-bodovat-na-vanocnim-trhu-pridala-nove-platebni-kanaly
Článek Platební brána PayU od Aukra chce bodovat na vánočním trhu, přidala nové platební kanály

Platební brána PayU od Aukra chce bodovat na vánočním trhu, přidala nové platební kanály

Komerční sdělení
12. 11. 2010 07:00

Uživatelé mohou nyní využít Mojeplatba od Komerční banky, ePlatba od Raiffeisenbank, mPeníze od mBank. Dále je možné využít platební karty (VISA, MasterCard), SuperCash a standardní bankovní převod.

Reklama

Platební brána PayU od největší české nákupní galérie Aukro.cz, která byla spuštěna v červnu tohoto roku, našla podporu v dalších českých bankách. Uživatelé mohou nyní využít Mojeplatba od Komerční banky, ePlatba od Raiffeisenbank, před podpisem je smlouva o využívání mPeníze od mBank. Dále je možné využít platební karty (VISA, MasterCard), SuperCash a standardní bankovní převod. To vše samozřejmě zdarma. Jednání s dalšími bankovními ústavy dále probíhají. PayU chce v dohledné době nabídnout služby všech velkých bank v České republice.

,,PayU je synonymem jednoduchých, rychlých a bezpečných online plateb a tento status mu umožňují uvedené platební metody od českých bank. Jejich užívání je ale prozatím nízké, my to však chceme změnit. Věříme, že blížící se vánoční trh nám k tomu pomůže," konstatuje Michaela Balarinová, která má v Aukru novou platební bránu na starost.

Zákazníkům PayU nabízí nesrovnatelně větší komfort než současné způsoby placení na internetu. PayU dokáže převést peníze v průběhu pár sekund, takže zboží může být doručeno zákazníkovi mnohem rychleji. V porovnání s dobírkou PayU boduje zase tím, že platba je vyřízena v okamžiku nákupu. Zákazník už jen čeká na doručení zásilky bez toho, že by musel mít připraven finanční obnos v den, kdy zásilka přijde. Při placení se zákazník navíc nemusí registrovat, protože platbu realizuje prostřednictvím svého bankovního účtu.

Systém byl vyvíjen od počátku roku 2009 ve spolupráci s polskou mateřskou společností Aukra. V Polsku obdoba platebního systému PayU funguje úspěšně již od roku 2005 pod značkou Platnosci.pl. Tuto platební bránu využívá více než 15 tisíc e-commerce subjektů v Polsku a dalších zemích. V České republice využívá PayU aukční portál Aukro.cz, srovnávač cen Heuréka.cz, a další ecommerce platformy jako jsou Spa.cz a Bezrealitky.cz.

Více informací o PayU pro uživatele lze nalézt zde:

http://www.payu.cz/pro-uzivatele/o-payu/

.


O aukčním portálu Aukro.cz

Největší online nákupní galerie Aukro.cz působí na českém internetu od roku 2003. Její mateřskou společností je polská Allegro Group. Komunitu Aukro.cz tvoří v současnosti více než 1,9 milionu registrovaných uživatelů. K prioritám vývoje služeb obchodního portálu Aukro patří bezpečnost, rychlost a jednoduchost obchodování. Společnost Aukro každým rokem rozšiřuje portfolio svých služeb, do kterého patří motoristický inzertní server Otomoto.cz, komunitní nákupní rádce Heureka, Bezrealitky.cz a turistické weby Hotel.cz, Spa.cz a Turistik.cz. Rodina servisů Allegro provozuje v současnosti servisy v 11 zemích střední a Východní Evropy (kromě ČR v Polsku, Bulharsku, Maďarsku, Rusku, Rumunsku, Slovensku, Srbsku, Bělorusku, Kazachstánu a na Ukrajině). Více informací na www.aukro.cz.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama